Thursday, May 8, 2008

(,

läksin täna rattaga kooli. täiega supercool tunne oli ^_^

matemaatika esimesel veerandtunnil sõin oma publikule tõlgendamiseks jäetud postmodernistliku alternatiivteatri eest kringlit. teised said ka. üldiselt oli hariv, näiteks informaatikas olen juba viimased 3-4 tundi lihtsalt igasuguseid asju lugenud, täna beierist & freudist. .) parim tsitaat, mis leidsin:
"Ma ei ole olnud kunagi skisofreeniku diagnoosiga, vaid psühhopaat."
Beier, kunstiajalugu ^_^
(
http://tartu.postimees.ee/161007/tartu_postimees/289690.php)
ta on väga lahe mees, kuigi need hetked, kui ta "Paneme nüüd oma konspektid kinni..." ütleb, tekib miiniväljal ekslemise tunne. Tõenäoliselt üks kõige respekteeritumaid õppejõude HTG-s. selliseid asju on ka juhtunud, et "paneme nüüd.................... vihikusse uue pealkirja" , aga õnneks ainult ühe korra x)


/kirjutasin midagi kunstist&infost, aga kirjutamise käigus sain vastused ja see kaotas mõtte. võibolla tahate ka - kui tarbetud esemed, mida maailmas konstantselt toodetakse = mõttetus, siis kas juhuslik informatsioon≠mõttetus? inspireeritud artiklist
http://www.sirp.ee/Arhiiv/09.04.99/Kunst/kunst1-1.html
biokunst on ka eraldi teema. näiteks kas kala ja maasika geneetiline ristand on bio-/tehnoloogia pärl või võib seda vaadelda ka kunstiteosena? kunstiteoste universaalsus, eesmärgi sõltumine kontekstist. minumeelest on geneetika, geneetiliste katsetuste sissetoomine kunstimaailma päris hea mõte, kuigi mõnel juhul võib kompida inimeste eetika- ja moraalipiire. samas - kunas kunst seda teinud pole..

[kala&maasikas on tegelikult siisk ainult üks ülivastupidav maasikas, maitseomaduste arvelt]

No comments: