Thursday, November 20, 2008

polüglott

täna oli taaskord üks lahedatest trennidest. meid oli vähe, alla 20 ja õhkkond oli chillim kui eile. mulle öeldi paar asja, mis mu praeguse minapildi natuke kõikuma lõid, stiilis "pole sa nii pikk midagi" ja "sa oled kuidagi kerge". .D
muuseas täiendasin oma.. Rõvedate Olukordade, Milles Ma Olen Olnud vms kogu - põlvega kõrri olukord. (nojah, tegelikult olid veel mõned lisad, nt higise kapi all lamamise olukord)
pärast trenni oli riieteruumis tore õhkkond, kus kõlas nii eesti, inglise kui ka soome keel. sest meie trennis käib lahe (väike, osav, tugev ^_^) Rosina, kes on soomlane ja Mari räägib ka soome keelt ja me kõik räägime inglise keelt. rääkisime käsnadest ja hüdradest.

1 comment:

Edvin Aedma said...

kui l88kidega maasv6itluseni j6uad, siis avaneb terve uute ebameeldivate olukordade galerii :D
Yks meeltheitmasundivamaid olukordi on siis, kui yle 90/100/110/120 kilone manmeat istub sul mountis ja lahmbib sind kergelt ja 6rnalt p4he. Selles harjutuses ei tee mountis olev tegelane loomulikult p4ris l88ke, kuid pead sealt alt v4lja saama ja samal ajal enda pead kaitsma - igati ebameeldiv (ja realistlik) challenge x)