Thursday, July 30, 2009

leidsin kapist oranži õmblusmasina

Mõtlesin, et räägiks, kuidas mul läheb.

Folk on möödas, nüüd olen juba peaaegu nädal aega Tartus olnud. Suvine laiskus on muidugi peal, st raamatuid lugeda eriti ei viitsi ja oma eksistentsi õigustada pole ka mahti. Õnneks on täna üsna tegus päev olnud, käisin Triinuga kanali ääres päevitamas-ujumas-lehti lugemas, pärast mida tegin kodus trenni ja nüüd lõpetasin just tassitäie mingit head kokkukeeratud möksi (mustsõstrad + metsmaasikajogurt + kamajahu + kodujuust).
Vahepeal olen filme vaadanud, nagu välja tuleb. Nt eile oli Ateenas taaskord üks friigifilm,
70ndatel Rootsis vändatud "Üks armastuslugu", ilusate noorte rootslastega armas ja irooniliselt realistlik kild tavaliste inimeste igapäevaelust. Ja paar Star Warsi. Ja Harry Potter! .D
Augustiplaanid on sellised, et homme Kirsiga mõneks ajaks maale marju sööma, väikelinnade kaltsukates pärleid püüdma, päevitama (Kirsi puhul varjus istuma), raamatuid lugema ja muud sellist. Pärast seda on lühike auk, mille võib-olla täidame kellegagi kodumaal trippides, no99 "Onu Tomi onnike", Tartuff, heli workshop Moostes (koos Magnusega loodetavasti) ja.... siis ongi viimane nädal enne maailma lõppu.

Lõppu midagi ilusat ja head:
http://www.youtube.com/watch?v=mADxI_eyekA

No comments: